'Manchester United overweegt Hancko als backup voor Martinez en Shaw'

'Manchester United overweegt Hancko als backup voor Martinez en Shaw'

De toekomst van David Hancko is allesbehalve duidelijk. De Slowaak staat in de belangstelling van Atletico Madrid. De Spanjaarden voeren gesprekken met Feyenoord over een transfersom. Een akkoord is nog niet gesloten en inmiddels overweegt ook Manchester United het aantrekken van de verdediger.

Dit meldt The Athletic. Manchester United gaat zich de komende weken roeren op de transfermarkt. Matthijs de Ligt, Joshua Zirkzee en Jarrad Branthwaite moeten voor een miljoenenbedrag de overstap maken naar Old Trafford. Daarnaast zoeken de Engelsen ook nog een backup voor Lisandro Martinez en Luke Shaw. Hancko wordt daarbij genoemd als een mogelijke optie voor de club uit de Premier League.

Het medium voegt er direct aan toe dat de haalbaarheid voor Hancko niet als realistisch wordt ingeschat. Manchester United gaat al diep in de buidel tasten voor Branthwaite, Zirkzee en mogelijk ook De Ligt, waardoor de komst van de Feyenoorder naar verluidt als te duur wordt bevonden. De kans is daarom groot dat er wordt gekeken naar een goedkoper alternatief als backup voor de linksback en linker centrale positie.

Voor Feyenoord blijft het standpunt ongewijzigd. De Rotterdammers schatten de transferwaarde van Hancko in op minimaal 35 miljoen euro. De Slowaak heeft daarnaast een doorlopend contract tot medio 2028, waardoor algemeen directeur Dennis te Kloese sterk staat in de onderhandelingen. Feyenoord is in tegenstelling tot het verleden ook financieel gezond, waardoor een nieuwe miljoenenverkoop geen noodzaak is.

Lees meer over
Dávid Hancko
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties