'Feyenoord en Atlético Madrid komende dagen opnieuw in gesprek'

'Feyenoord en Atlético Madrid komende dagen opnieuw in gesprek'

Atlético Madrid blijft inzetten op de komst van David Hancko. De verdediger van Feyenoord staat open voor een overstap naar de Spaanse competitie en wacht de ontwikkelingen geduldig af. Journalist Matteo Moretto bevestigt dat Feyenoord en de club uit La Liga de komende dagen weer in gesprek gaan met elkaar.

Feyenoord heeft de eerste twee aanbiedingen van Atlético Madrid afgeslagen. Dat weerhoudt de ploeg van Diego Simeone er niet van om de gesprekken met de Rotterdammers vroegtijdig af te breken. De nummer vier van afgelopen seizoen wil Hancko dolgraag de komende dagen toevoegen aan de selectie en gaat alles in het werk stellen om alle partijen dichter bij elkaar te brengen.

Atlético moet dan wel fors meer gaan bieden dan het laatste afgewezen bod. De Spanjaarden hadden een bedrag over van rond de 25 miljoen euro voor de Slowaak, maar dat is in de ogen van Feyenoord niet voldoende. Algemeen directeur Dennis te Kloese mikt op een transfersom van minimaal 35 miljoen euro. Hancko heeft een doorlopend contract tot medio 2028 en dat moet een nieuw uitgaand transferrecord opleveren.

Lees meer over
Dávid Hancko
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties