'Hancko geeft ja-woord aan Atlético en wacht onderhandelingen af'

'Hancko geeft ja-woord aan Atlético en wacht onderhandelingen af'

Feyenoord lijkt op korte termijn twee basisspelers kwijt te raken. Mats Wieffer ondergaat de laatste formaliteiten om zijn transfer naar Brighton af te ronden. Journalist Santi Aouna weet te melden dat Atlético Madrid gas geeft om een akkoord te bereiken met Feyenoord.

Atlético Madrid moet om Feyenoord te overtuigen over de brug komen met minimaal 35 miljoen euro. De Spanjaarden hebben een voorstel gedaan van 24 miljoen euro dat door bonussen nog met enkele miljoenen kan oplopen. Voor de Rotterdammers is dit echter niet genoeg en mikken op een hoger bedrag. De onderhandelingen zijn momenteel in volle gang.

Aouna weet ook te melden dat de komende dagen gesprekken zullen plaatsvinden tussen Feyenoord en Atlético. Algemeen directeur Dennis te Kloese was donderdag in Engeland om te onderhandelen met Brighton en kan nu weer druk aan de tafel met de club uit La Liga. Hancko heeft inmiddels zijn ja-woord gegeven en wacht de uitkomst geduldig af.

Hancko heeft er geen geheim van gemaakt open te staan voor een stap naar Atlético Madrid. De Slowaak moet zich op 18 juli weer melden op het trainingsveld bij Feyenoord, maar de vraag is of dit ook gaat gebeuren. Hancko vertegenwoordigt een geschatte transferwaarde van 35 miljoen euro en heeft een doorlopend contract tot medio 2028.

Lees meer over
Dávid Hancko
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties