'Ivanušec maakt definitief de overstap naar Feyenoord'

'Ivanušec maakt definitief de overstap naar Feyenoord'

Luka Ivanušec maakt definitief de overstap naar Feyenoord. De Rotterdammers hebben een totaal akkoord bereikt over de komst van de 24-jarige buitenspeler, zo meldt 1908.nl. Ivanušec gaat aanstaande vrijdag medisch gekeurd worden door de stadionclub.

Feyenoord en Dinamo Zagreb hebben elkaar gevonden in een vast bedrag van acht en een half miljoen euro, en dat bedrag kan door bonussen nog oplopen naar een totaalbedrag van tien miljoen euro. De Kroaten hebben ook een doorverkooppercentage van tien procent bedongen tijdens de onderhandelingen.

Wanneer Ivanušec de medische keuring met succes doorstaat, gaat de aanvaller, die ook als nummer tien uit de voeten kan, een contract tekenen voor vijf seizoenen. Ivanušec zal naar verluidt nog wel een duel voor Dinamo Zagreb in actie komen. Donderdagavond om 20:00 uur nemen de Kroaten het op tegen Sparta Praag in de play-offs van de Europa League.

Lees meer over
Luka Ivanušec
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties