'Italiaanse geruchten: beweging rond Stengs en SS Lazio'

'Italiaanse geruchten: beweging rond Stengs en SS Lazio'

De geruchten rondom Calvin Stengs en SS Lazio worden hardnekkiger. De Italiaanse tak van Sky Sports meldt dat de nummer zeven uit de Serie A de eerste contacten heeft gelegd met Feyenoord om een eventuele transfer te bespreken.

SS Lazio wil het middenveld van een kwaliteitsinjectie voorzien nadat Luis Alberto een transfer heeft gemaakt naar Al Duhail. De Spanjaard vertrekt voor een bedrag van elf miljoen euro uit Rome. Daarnaast staat ook rechtsbuiten Felipe Anderson niet meer onder contract, waardoor Stengs in beeld is bij SS Lazio.

Stengs kan als aanvallende middenvelder uit de voeten en ook de plek van rechtsbuiten invullen. Journalist Gianluca Di Marzio maakt alleen melding van de interesse van SS Lazio in Stengs. Het is niet duidelijk of Feyenoord of de 25-jarige middenvelder zelf openstaat voor een vroegtijdig vertrek uit De Kuip.

Stengs heeft in een recent interview nog aangegeven voldoende perspectief te zien om zichzelf te ontwikkelen. De linkspoot heeft afgelopen seizoen in totaal 43 wedstrijden gespeeld, daarin acht doelpunten gemaakt en achttien assists afgeleverd. De cijfers stemmen Stengs tevreden, maar hij beseft dat hij meer rendement uit zijn spel kan halen. Zijn contract in De Kuip loopt tot medio 2027.

Lees meer over
Calvin Stengs
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties