''Griezmann heeft echt zijn best gedaan om Wieffer te overtuigen''

''Griezmann heeft echt zijn best gedaan om Wieffer te overtuigen''

Atlético Madrid laat de interesse in Mats Wieffer niet varen nadat er geen akkoord is bereikt tijdens de winterse transferperiode. De Spaanse club gaat aankomende zomer opnieuw aankloppen bij Feyenoord om een overgang van de 24-jarige middenvelder te bespreken. Journalist Marcel van der Kraan sprak met algemeen directeur Dennis te Kloese en vertelt over de belangstelling in de podcast Kick-Off van De Telegraaf.

''Dennis te Kloese weet dat Atlético Madrid in de zomer opnieuw gaat aankloppen'', begint de clubwatcher zijn verhaal. ''De interesse was zo groot, dat trainer Diego Simeone en Antoine Griezmann zich ermee bemoeid hebben. Als dat soort mensen zich allemaal in de strijd gooien om een speler te overtuigen dat hij het maar moet doen. Ik heb begrepen dat Griezmann echt zijn best heeft gedaan om Wieffer te overtuigen.''

Wieffer werd door Feyenoord overgenomen voor een bedrag van vier ton. De Rotterdammers gaan hoe dan ook flink winst maken op de international van Oranje. Of de geschatte marktwaarde van achttien miljoen euro een reële transfersom is, betwijfelt Van der Kraan. ''Ik denk niet dat Feyenoord hem voor minder dan twintig miljoen laat gaan.'' Wieffer wilde met het oog op het EK van aankomende zomer geen transfer maken, maar omdat de clubs niet tot een akkoord kwamen, hoefde hij daar ook niet over na te denken.

Complimenten voor Te Kloese
Van der Kraan is onder de indruk dat de ontwikkelingen rondom Mats Wieffer, Santiago Gimenez, Quilindschy Hartman en David Hancko niet uitgebreid zijn besproken in de media. ''Het is wel grappig natuurlijk dat we heel die transferperiode te horen hebben gekregen dat het heel rustig was, er gebeurde niet veel. Er zou misschien nog een speler bijkomen, daar keken ze voor. Dan is het voorbij en dan blijkt dat er toch meer aan de hand is geweest. In het verleden lekte er nog wel eens wat uit, maar ik geloof dat Te Kloese toch wel zijn best doet om veel dingen binnenboord te houden. Dat geeft natuurlijk rust en dat is knap van hem.''

Ik schat de transferwaarde van Wieffer in op....
Lees meer over
Mats Wieffer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties