Wieffer: ''Atletico Madrid heeft zich gemeld''

Wieffer: ''Atletico Madrid heeft zich gemeld''

Atletico Madrid heeft zich de afgelopen weken bij Feyenoord gemeld om een transfer van Mats Wieffer te bespreken. De middenvelder heeft uiteindelijk niet met de Spaanse club gesproken omdat de Rotterdammers geen akkoord hebben weten te bereiken.

''Ja, ze hebben zich gemeld'', bevestigt Wieffer in gesprek met ESPN. ''Wat ik zeg? Uiteindelijk is het aan de clubs geweest en die zijn er niet uitgekomen. Ik ben niet iemand die moeilijk gaat doen of hoe dan ook. Ik had wel willen praten, maar als ze er niet uitkomen heeft dat geen nut. Ik heb het heel erg naar mijn zin hier en we kijken in de zomer wel of er iets komt. Anders ben ik bij Feyenoord ook gewoon heel erg op mijn plek.''

Hans Kraay jr. merkt op dat Wieffer er makkelijk over praat. ''Ik ben niet iemand die heel moeilijk gaat doen of niet komt trainen. Zo zit ik niet in elkaar. Ik heb het heel erg naar mijn zin en hier speel ik altijd. Bij Feyenoord heb ik garantie dat ik veel speel. Met het oog op het EK is dat voor mij belangrijk. We zien komende zomer wel hoe en wat.''

Contract tot 2027
Wieffer is voor Feyenoord een schot in de roos gebleken. De stadionclub nam de 24-jarige middenvelder over voor een bedrag van 400.000 euro van Excelsior. Inmiddels vertegenwoordigt de international van Oranje een geschatte transferwaarde van achttien miljoen euro.

Al is het de vraag of Feyenoord voor een dergelijk bedrag überhaupt zal starten met onderhandelen. Wieffers contract loopt tot medio 2027 en staat daardoor sterk. De rechtspoot is een vaste waarde in het elftal van trainer Arne Slot en speelde dit seizoen 29 wedstrijden, waarin hij vier keer wist te scoren en drie assists afleverde.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties