'Feyenoord blokkeerde vier uitgaande toptransfers'

'Feyenoord blokkeerde vier uitgaande toptransfers'

Feyenoord leek aan de buitenkant een rustige transferperiode achter de rug te hebben. Echter, er speelde zich in het Maasgebouw meer af dan er de afgelopen maanden is uitgelekt. Dennis te Kloese heeft diverse aanbiedingen op Mats Wieffer, Quilindschy Hartman, David Hancko en Santiago Gimenez afgeslagen, zo bevestigde de algemeen directeur aan De Telegraaf.

Te Kloese en Feyenoord hebben bewust voor gekozen om geen enkele topspeler te verkopen in de winterstop. De stadionclub wil geen risico lopen om een ticket voor de groepsfase van de Champions League mis te lopen. Daarbij is er bij Feyenoord ook al intern kenbaar gemaakt dat enkele Europese grootmachten in de zomer opnieuw aankloppen om te onderhandelen.

Feyenoord zet zich schrap voor een drukke zomerse transferperiode. De Rotterdammers houden rekening met miljoenen euro's aan inkomsten op de transfermarkt, en hebben al in kaart hoe er geïnvesteerd gaat worden. Een groot deel van de inkomsten gaat gebruikt worden op de transfermarkt, waar Luciano Rodríguez nog altijd wordt gezien als een belangrijke target. Daarnaast zijn er ook contractuele afspraken gemaakt met de Vrienden van Feyenoord voor het terugkopen van de aandelen wanneer bepaalde doelstellingen zijn behaald, zoals het bereiken van de Champions League.

125 miljoen euro aan inkomsten
De website Transfermarkt.nl schat de marktwaarde van Wieffer op 18 miljoen euro, Gimenez op 50 miljoen euro, Hancko op 35 miljoen euro en Hartman op 23 miljoen euro. De krant bevestigt dat dit de bedragen zijn die in de buurt komen van de vraagprijs van de Rotterdammers. Te Kloese weet dat PSG de ontwikkelingen van Hancko nadrukkelijk volgt, en ook vanuit de Premier League en Italië is er massale belangstelling. Ook voor de overige drie spelers is er voldoende belangstelling vanuit Europa. Feyenoord houdt rekening met 125 miljoen euro aan inkomsten komende zomer.

Welke Feyenoorder houd jij het liefst binnenboord aankomende zomer?
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties