'Rodríguez niet naar River Plate; Feyenoord onderhandelt verder'

'Rodríguez niet naar River Plate; Feyenoord onderhandelt verder'

Luciano Rodríguez maakt de komende dagen ook niet de overstap naar River Plate. De Argentijnen zagen het tweede bod afgewezen worden door de Uruguayaanse club. De president van Liverpool Montevideo bevestigde vervolgens tegenover buitenlandse media dat Rodríguez de komende zes maanden de club trouw blijft en dat er gesproken kan worden over een transfer in de zomer.

''We kunnen hem een mooie kans geven om bij ons in de Copa Libertadores te spelen'', vertelde Jose Palma in een korte reactie. Het tweede bod van River Plate was acht miljoen euro voor zestig procent van de transferrechten. De Uruguayaanse club aast op een bedrag van veertien miljoen euro voor tachtig procent van de transferrechten.

Volgens journalist Germán García Grova is Feyenoord nog altijd in volle onderhandeling over een transfer in de zomer. De Rotterdammers zouden zelfs al dicht bij een akkoord zijn. Het was in eerste instantie al het idee om Rodríguez aankomende zomer aan te trekken, maar vanwege de stevige concurrentie wilde Feyenoord tijdens de wintertransferperiode de deal rond maken.

Dat Feyenoord Rodríguez niet opgeeft, wordt ook bevestigd door Feyenoord-watchers Martijn Krabbendam en Mikos Gouka. 1908.nl weet aan het nieuws toe te voegen dat op deadline day in het diepste geheim de onderhandelingen zijn voortgezet. Feyenoord heeft dit vorig jaar ook gedaan met Thomas van den Belt, die op deadline day een transfer naar De Kuip in rook zag opgaan en al snel groen licht kreeg om in de zomer alsnog de overstap te maken.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties