'Feyenoord moet toch vrezen: Bayern werkt aan Geertruida-deal'

'Feyenoord moet toch vrezen: Bayern werkt aan Geertruida-deal'

Feyenoord moet zich toch nog zorgen maken over een mogelijk vertrek van Lutsharel Geertruida, zo meldt de betrouwbare journalist Gianluca Di Marzio via sociale media. Afgelopen weekend kwamen er berichten naar buiten dat de Duitsers zijn doorgeschakeld naar alternatieven. Nu maakt de Italiaanse journalist bekend dat Geertruida wederom in beeld is bij de koploper van de Bundesliga.

Bayern München heeft groen licht gegeven voor de uitgaande transfer van Benjamin Pavard. De Duitsers ontvangen een bedrag van meer dan dertig miljoen euro van Internazionale. De verdediger reist af naar Italië voor zijn medische keuring en om daarna een meerjarig contract te ondertekenen. Bayern München heeft verschillende opties in overweging als vervanger, waarbij Geertruida er één van is. Trevoh Chalobah (Chelsea), Pierre Kalulu (AC Milan), Armel Bella-Kotchap (Southampton) worden ook genoemd.

Vorige week werd bekend dat Geertruida sportief gezien werd als de beste optie, maar het prijskaartje was voor Bayern München te hoog. Andere namen werden in verband gebracht met de Rekordmeister. Alleen de Italiaanse transferexpert meldt nu op dinsdagmiddag dat Feyenoord toch moet vrezen voor een last-minute vertrek van Geertruida, die afgelopen zondag nog werd uitgeroepen tot man van de wedstrijd tijdens de thuiswedstrijd tegen Almere City.

Vraagprijs
Feyenoord heeft de vraagprijs bepaald op een bedrag van minimaal veertig miljoen euro. De Rotterdammers hebben geen zin in ellendig lange onderhandelingen tijdens de slotdagen van de transfermarkt. Wanneer een club zich de komende dagen in De Kuip meldt, dan moet de hoofdprijs betaald worden. Voor Geertruida komt dat neer op een bedrag van meer dan veertig miljoen euro. Zijn contract loopt door tot medio 2025 en zijn transferwaarde wordt geschat op een bedrag van vijfentwintig miljoen euro.

Lees meer over
Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties