'Feyenoord meldt zich bij FC Versailles voor Nadje'

'Feyenoord meldt zich bij FC Versailles voor Nadje'

Chris-Kévin Nadje moet de overstap maken naar Feyenoord. De Rotterdammers hebben zich gemeld bij de Franse club FC Versailles om een overgang van de 22-jarige verdedigende middenvelder te bespreken. Dit meldt 1908.nl. Feyenoord heeft al een eerste bod neergelegd.

Binnen Feyenoord is iedereen overtuigd geraakt van de kwaliteiten van Nadje. De afgelopen maanden heeft de rechtspoot een uitstekende indruk weten te maken in de Championnat National. De Rotterdammers zien in de Fransman, die ook over een Ivoriaans paspoort beschikt, een opvolger van Mats Wieffer of Ramiz Zerrouki.

Niet alleen Feyenoord is concreet voor Nadje. Hellas Verona heeft zich ook gemeld bij FC Versailles om een overgang te bespreken. Charleroi, SC Farense en Schalke 04 zien de komst van de middenvelder ook wel zitten. Feyenoord lijkt op dit moment de beste papieren te hebben, aangezien Nadje een overstap naar Rotterdam wel ziet zitten.

Nadje heeft een contract dat loopt tot medio 2025 en een geschatte marktwaarde van iets minder dan een half miljoen euro. De 1,90 meter lange middenvelder is afkomstig uit de jeugdopleiding van RC Lens en maakte dit seizoen een uitstekende ontwikkeling door. In 31 wedstrijden scoorde hij zeven keer en was twee keer de aangever.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties