'Feyenoord toont interesse in Servisch talent van AC Milan'

Jan-Carlo Simic staat in de belangstelling van Feyenoord. Dit meldt transferexpert Fabrizio Romano. De 19-jarige centrale verdediger van AC Milan wordt gezien als een groot talent en heeft de optie om zijn lopende contract te verlengen bij de Italiaanse topclub.

Simic werd in de zomer van 2022 voor een bedrag van een miljoen euro overgenomen door AC Milan van VfB Stuttgart. De tweebenige verdediger, die ook als defensieve middenvelder en rechtsback uit de voeten kan, speelde zijn wedstrijden voornamelijk in het beloftenelftal van AC Milan.

Daarin maakte het talent uit Servië een dusdanig goede indruk dat hij dit seizoen zes wedstrijden in actie kwam voor de hoofdmacht van AC Milan. De verdediger wist daarin een keer te scoren in de gewonnen thuiswedstrijd tegen Monza. In totaal zat Simic dit seizoen negentien keer bij de selectie van het eerste elftal. Zijn marktwaarde wordt geschat op vijf miljoen euro en zijn contract loopt tot medio 2025.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties