'Feyenoord mengt zich in strijd met PSV om Driouech'

'Feyenoord mengt zich in strijd met PSV om Driouech'

Feyenoord heeft zich officieel gemeld bij Excelsior om een transfer van Couhaib Driouech te bespreken. De Rotterdammers hebben een formeel bod ingediend. Dit meldt 1908.nl. Het is nu aan de Kralingers om te reageren op het voorstel uit Rotterdam-Zuid. De aanvaller staat ook in de concrete belangstelling van PSV.

Het is niet bekend hoeveel Feyenoord heeft geboden voor de 21-jarige Driouech, maar het match met het laatste bod van PSV. De Rotterdammers zijn op de hoogte van het feit dat PSV vandaag eerder een bod heeft gedaan van 4,2 miljoen euro. Beide partijen leken af te stevenen op een akkoord, maar Excelsior wil de buitenspeler pas van de hand doen wanneer er een vervanger is aangetrokken.

Feyenoord ziet hierin mogelijkheden, want Excelsior heeft belangstelling in de talentvolle Leo Sauer. De Slowaak kan daardoor op huurbasis de overstap maken naar Woudestein, en de stadionclub kan de transfer van Driouech voor de neus van PSV kapen. De Marokkaans-Nederlandse buitenspeler heeft eerder aangegeven de stap naar de koploper te willen maken. Het is niet bekend hoe hij tegen de nieuwe situatie aankijkt nu Feyenoord zich officieel heeft gemeld.

Geen paniekvoetbal
Voetbal International bevestigt de berichtgeving over de concrete interesse van Feyenoord in Driouech. Het weekblad vult aan dat de interesse in de buitenspeler allesbehalve moet worden gezien als paniekvoetbal. De Rotterdammers zijn al langer onder de indruk van de verschillende data van Driouech en zien hem als een uitstekende versterking. Dat Feyenoord nu pas in de markt komt, heeft alles te maken met het feit dat Javairô Dilrosun relatief laat in de transferperiode een transfer gaat maken, wat zorgt voor extra salarisbudget en transferbudget om nu een deal te realiseren met Excelsior.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties