'Feyenoord maakt komst van Smal aankomende week bekend'

'Feyenoord maakt komst van Smal aankomende week bekend'

Feyenoord gaat de inkomende transfer van Gijs Smal aankomende week definitief aankondigen. De Rotterdammers en de 26-jarige linksback hebben weken geleden al een akkoord bereikt over een contract, maar hebben allebei nog geen officiële mededeling hierover gedaan. Komende week komt hier verandering in. Dit meldt 1908.nl.

Smal gaat gepresenteerd worden in De Kuip en zijn eerste interviews geven. De verdediger komt transfervrij over van FC Twente en is daarmee de tweede aanwinst voor het nieuwe seizoen. Eerder wist de stadionclub Anis Hadj-Moussa over te nemen van Patro Eisden Maasmechelen. De aanvaller tekende een contract tot medio 2029 in De Kuip.

Smal begon met een blessure aan het huidige eredivisieseizoen, maar is sinds zijn rentree in oktober een vaste waarde bij FC Twente. Daar speelde hij inmiddels 123 wedstrijden waarin hij goed was voor vier goals en 21 assists. De linkspoot heeft een geschatte marktwaarde van zes miljoen euro. Naast de komst van Smal aast Feyenoord op nog een linksback voor het nieuwe seizoen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties