'Feyenoord hoeft niet te vrezen: Bayern München pakt niet door'

'Feyenoord hoeft niet te vrezen: Bayern München pakt niet door'

Feyenoord hoeft zich geen zorgen te maken dat Lutsharel Geertruida tijdens de slotdagen van de transfermarkt nog een overstap gaat maken naar FC Bayern München. De clubleiding van de Duitse kampioen heeft de afgelopen dagen ruimschoots de tijd genomen om een geschikte opvolger te vinden voor Benjamin Pavard, hierna is de 23-jarige verdediger van Feyenoord niet langer de voornaamste kandidaat.

Volgens journalist Florian Plettenberg van het Duitse Sky Sports was Geertruida wel degelijk in beeld, maar FC Bayern München is nooit concreet geweest in hun interesse voor de verdediger. Tot op heden zijn er geen gesprekken geweest tussen Feyenoord en de huidige koploper in de Bundesliga. Bayern heeft zich ook niet gemeld bij de zaakwaarnemer van Geertruida om een mogelijke overstap te bespreken.

Pavard heeft nog altijd geen goedkeuring gekregen van FC Bayern München om zijn transfer naar Inter af te ronden. Trainer Thomas Tuchel heeft de wens geuit om Trevoh Chalobah van Chelsea aan te trekken als zijn opvolger. Hierdoor hoeft Feyenoord ook niet langer te vrezen voor concrete interesse vanuit München. Geertruida heeft bij Feyenoord nog een contract tot medio 2025 en blijft dus zo goed als zeker minimaal tot de winterstop actief in De Kuip.

Lees meer over
Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties