'Geertruida een van de drie mogelijke Pavard-opvolgers'

'Geertruida een van de drie mogelijke Pavard-opvolgers'

Feyenoord moet serieus rekening houden met concrete toenadering van Bayern München. De Duitsers staan op het punt om de uitgaande transfer van Benjamin Pavard naar Inter af te ronden. De mogelijke opvolgers worden inmiddels in kaart gebracht door Der Rekordmeister.

Bayern is van plan om mee te werken aan een transfer van de 27-jarige verdediger Pavard voor een bedrag van dertig miljoen euro. De transfersom kan door bonussen nog oplopen. De huidige nummer twee uit de Bundesliga geeft pas definitief groen licht voor de transfer wanneer er meer duidelijkheid is over een opvolger.

Volgens Fabrizio Romano zijn er drie opties in beeld voor Bayern München. Armel Bella-Kotchap (Southampton), Lukas Klostermann (RB Leipzig) en Geertruida. Afgelopen week werd bekend dat de kampioen van afgelopen seizoen al contact had opgenomen met de zaakwaarnemer van de 23-jarige Rotterdammer, maar dat was vooral ter oriëntatie.

Bayern neemt eerst zorgvuldig de tijd om de mogelijke opvolgers van Pavard volledig in kaart te brengen. Wanneer de clubleiding heeft besloten welke optie de beste is, wordt er concreet toenadering gezocht tot de club en zaakwaarnemer. Tot die tijd kan Pavard nog geen medische keuring bij Inter ondergaan en zijn transfer definitief afronden.

Dubbele versterking
Ondertussen hoeft trainer Arne Slot zich minder zorgen te maken over de twee inkomende versterkingen. De Telegraaf bevestigt woensdagochtend dat Luka Ivanusec (Dinamo Zagreb) en Ondrej Lingr (Slavia Praag) onderweg zijn naar Feyenoord. Beide transfers moeten voor het weekend nog afgerond worden. Alleen een medische keuring vormt momenteel nog een mogelijke struikelblok.

Lees meer over
Lutsharel Geertruida
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties