Fabrizio Romano bevestigt: AC Milan in gesprek met Wieffer

Fabrizio Romano bevestigt: AC Milan in gesprek met Wieffer

Mats Wieffer staat in de belangstelling van AC Milan. Dit bevestigt journalist Fabrizio Romano donderdagochtend. De Italiaanse topclub heeft de afgelopen dagen uitgebreid gesproken met de zaakwaarnemer van de international van Oranje.

Romano voegt aan het nieuws toe dat AC Milan meerdere opties voor het middenveld heeft en dat Wieffer een van de kandidaten is. Momenteel wordt door de club uit de Serie A ook afgetast welke vraagprijs Feyenoord hanteert om het doorlopende contract tot medio 2027 af te kopen.

Wieffer maakte de afgelopen twee seizoenen indruk bij Feyenoord. De stadionclub nam de rechtspoot in de zomer van 2022 over voor een bedrag van 400.000 euro van Excelsior. Inmiddels staat de teller op 79 wedstrijden waarin hij negen keer wist te scoren en elf assists afleverde.

De kans dat Wieffer zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord al heeft gespeeld, is groot. De middenvelder aast deze zomer op een toptransfer, waardoor de nieuwe trainer Brian Priske op zoek kan naar een geschikte vervanger. Naast AC Milan is Atlético Madrid ook een club die zich naar verwachting gaat melden voor Wieffer.

Een realistische vraagprijs voor Wieffer is...
Lees meer over
Mats Wieffer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties