'AC Milan legt eerste contacten met management Wieffer'

'AC Milan legt eerste contacten met management Wieffer'

Mats Wieffer staat in de belangstelling van AC Milan. De Italiaanse topclub heeft de eerste contacten gelegd met het management van de 24-jarige middenvelder van Feyenoord. Dit meldt de Spaanse journalist Matteo Moretto. Eerder werd al bekend dat Wieffer deze zomer een toptransfer wil maken en hij is ervan overtuigd dat dit het juiste moment is.

AC Milan is nu de club die concreet lijkt te worden voor Wieffer. De club uit de Serie A heeft de Oranje-international al langer op de korrel. "Het voelt natuurlijk wel lekker, dan weet je in ieder geval dat je goed bezig bent en dat er naar je gekeken wordt. Je kunt zeggen dat het niet lekker is, maar uiteindelijk is dat wel zo. Het streelt wel een beetje je ego," reageerde Wieffer op de berichtgeving van afgelopen zomer.

Wieffer koos er toen voor om nog een seizoen bij Feyenoord te blijven. Inmiddels voelt de rechtspoot dat de tijd rijp is om een stap omhoog te maken. Wieffers marktwaarde wordt geschat op een bedrag van dertig miljoen euro. Hij heeft een doorlopend contract tot medio 2027 in De Kuip. Naast AC Milan worden ook Atletico Madrid en enkele clubs uit de Premier League gelinkt aan Wieffer.

Lees meer over
Mats Wieffer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties