'Wieffer wil transfer maken: gesprekken lopen met clubs uit Premier League'

'Wieffer wil transfer maken: gesprekken lopen met clubs uit Premier League'

Mats Wieffer gaat Feyenoord aankomende transferwindow verlaten, zo weet specialist Matteo Moretto zaterdagmiddag te melden op X. De middenvelder is ervan overtuigd dat dit het juiste moment is om de volgende stap te zetten in zijn carrière en wacht momenteel af welke clubs er voor hem concreet worden.

Lange tijd ging het over de interesse van Atlético Madrid en afgelopen winter was Wieffer ook bereid om de overstap naar Spanje te maken. "Uiteindelijk is het aan de clubs geweest en die zijn er niet uitgekomen. Ik ben niet iemand die moeilijk gaat doen of hoe dan ook. Ik had wel willen praten, maar als ze er niet uitkomen heeft dat geen nut", zo stelde de middenvelder in februari.

Volgens Moretto is de nummer vier van Spanje momenteel niet meer de meest concrete optie. Het management van Wieffer is in gesprek met meerdere clubs uit de Premier League en ook met een club uit Italië. Namen van de clubs worden niet genoemd, maar in het verleden is in ieder geval Napoli genoemd als een club met interesse. De 24-jarige Feyenoorder heeft een marktwaarde van ongeveer dertig miljoen euro.

Dennis te Kloese staat wel stevig in de onderhandelingen met geïnteresseerde clubs. Wieffer heeft namelijk nog een contract tot medio 2027. Een persoonlijke teleurstelling voor de middenvelder is zijn huidige blessure waardoor hij niet kan deelnemen aan het EK met het Nederlands elftal.

Lees meer over
Mats Wieffer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties