'Driouech kan tekenen tot 2028 bij PSV; Feyenoord niet concreet'

'Driouech kan tekenen tot 2028 bij PSV; Feyenoord niet concreet'

Het lijkt een erg realistisch scenario dat Feyenoord zonder serieuze versterking deze winterse transferperiode uitkomt. De deal met Luciano Rodríguez is geklapt en wordt mogelijk komende zomer weer een onderwerp van gesprek. Couhaib Driouech is nu de enige serieuze optie om naar Rotterdam-Zuid te komen, maar volgens De Telegraaf is PSV een aantal stappen verder.

In Eindhoven kan Driouech namelijk een contract tekenen voor 4,5 jaar. De persoonlijke voorwaarden zullen volgens de krant geen enkel probleem gaan vormen en dus is het aan de clubs om eruit te komen. Excelsior zal wel nog tot het laatste moment willen wachten, om ook een mogelijk voorstel van Feyenoord nog af te wachten. De clubleiding uit Rotterdam-Zuid is echter nog niet concreet voor een transfer van de 21-jarige aanvaller. Mocht Dennis te Kloese vandaag wel een deal willen bespreken, ligt hij dus al een paar stappen achter op PSV.

Het bod vanuit Eindhoven is momenteel opgetrokken naar ruim drie miljoen euro, nadat er eerder een directe 'nee' werd verkocht op een bod van twee miljoen euro. Excelsior zou een bedrag van vijf miljoen euro verlangen, maar met nog een aantal uur te gaan en de enige noodzaak bij PSV is de kans aannemelijk dat het transferbedrag wel rond gaat komen. Het huidige transferrecord van Excelsior ligt namelijk op een bedrag van 2,75 miljoen euro voor Thijs Dallinga.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties