'Slecht nieuws voor Feyenoord: winterse Rodríguez-deal ketst af'

'Slecht nieuws voor Feyenoord: winterse Rodríguez-deal ketst af'

Supporters hoeven op de laatste dag van de winterse transfermarkt niet meer te rekenen op de komst van Luciano Rodríguez. Feyenoord heeft er alles aan gedaan om de talentvolle buitenspeler over te nemen van Liverpool Montevideo, maar een transfer is definitief afgeketst. Dit meldt 1908.nl.

Feyenoord heeft donderdagnacht nog diverse pogingen gewaagd om een totaalakkoord te bereiken. Vanuit het Maasgebouw klinkt het dat er simpelweg te weinig tijd was om de deal helemaal rond te krijgen. De Rotterdammers moeten verder vrezen dat een deal voor de komende zomer ook niet inzit, want er is stevige concurrentie voor de rechtspoot.

River Plate zat in de wachtkamer voor Rodríguez. De Argentijnen waren ervan op de hoogte dat zijn voorkeur uitging naar een overstap naar Europa. Nu de deal met Feyenoord niet doorgaat, is er een tweede miljoenenbod ingediend om een akkoord te bereiken met Liverpool Montevideo. Feyenoord blijft daarentegen geïnteresseerd en werkt aan een deal voor aankomende zomer.

Couhaib Driouech
Feyenoord heeft zich volgens Voetbal International gemeld bij Excelsior voor Couhaib Driouech. Of de buitenspeler daadwerkelijk de overstap gaat maken naar De Kuip is twijfelachtig. Intern is niet iedereen overtuigd van de komst van de linksbuiten. Met Igor Paixão, Luka Ivanušec en ook Leo Sauer zijn er op die posities volgende opties beschikbaar. Na het vertrek van Javairô Dilrosun blijft de technische staf hopen op aanvallende versterking en wordt toenadering vandaag niet uitgesloten.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties