'Dilrosun staat voor vertrek bij Feyenoord'

'Dilrosun staat voor vertrek bij Feyenoord'

Javairo Dilrosun lijkt zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord te hebben gespeeld. Zowel FC Lorient als Celta de Vigo hebben zich gemeld met een concreet bod, zo weet Martijn Krabbendam van Voetbal International. Al sinds het begin van de transferwindow staat de rechtsbuiten van de Rotterdammers in de belangstelling, maar nu wordt er toch doorgepakt.

Zowel de club uit de Ligue 1 als die uit de La Liga willen Dilrosun definitief overnemen. Voor Dennis te Kloese was dat ook een harde eis. Met oog op het volle schema is Feyenoord niet van plan om spelers te verhuren en moet er ruimte gemaakt worden in de salarishuishouding om nieuwe aankopen te verwelkomen.

Het vertrek van Dilrosun staat volgens Krabbendam los van de interesse in Luciano Rordíguez. De gesprekken lopen nog altijd, maar de onderhandelingen zijn erg lastig. In Rotterdam is hoop op een goede afloop, maar van een definitief akkoord is nog geen sprake.

Dilrosun heeft in totaal 55 wedstrijden gespeeld in het shirt van Feyenoord. De aanvaller leek aan het begin van dit seizoen helemaal uitgekeken in Rotterdam, maar kort voor de winterstop kwam hij toch weer in beeld bij Arne Slot. In de afgelopen zeven wedstrijden kreeg hij telkens speelminuten en mocht hij zelfs vier keer in de basis beginnen. Toch lijkt een vertrek voor beide partijen de beste optie.

Lees meer over
Javairo Dilrosun
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties