'Zechiël ondertekent deze week verbeterd contract bij Feyenoord'

'Zechiël ondertekent deze week verbeterd contract bij Feyenoord'

Feyenoord en Gjivai Zechiël hebben een akkoord bereikt over een nieuw contract. Donderdag gaat de talentvolle middenvelder zijn nieuwe verbintenis tekenen in De Kuip, zo meldt 1908.nl. Zechiël had een contract dat liep tot medio 2025 en wordt nu beloond voor zijn goede ontwikkeling met een nieuwe verbintenis.

De 19-jarige Zechiël geldt als een van de grootste talenten uit de jeugdopleiding van Feyenoord. In 2018 maakte Zechiël de overstap van Sparta Rotterdam naar de stadionclub. Eerder was hij al actief voor de amateurclubs Swift Boys en XerxesDZB. Bij de Feyenoord Academy is de rechtspoot momenteel bezig aan zijn vijfde seizoen en maakt hij deel uit van de eerste selectie van Feyenoord.

Zechiël maakte dit seizoen zijn debuut in Feyenoord 1. De middenvelder kreeg van trainer Arne Slot een klein kwartiertje om zich te laten zien in de wedstrijd tegen Almere City. Het werd een middag om nooit meer te vergeten. ''Geweldig. Ik ben heel dankbaar, hier droom je van, je officiële debuut. Ik heb veel goede dingen meegemaakt'', was zijn reactie na afloop van de wedstrijd.

Lees meer over
Gjivai Zechiël
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties