'Wens Giménez kan bepalend worden in onderhandelingen'

'Wens Giménez kan bepalend worden in onderhandelingen'

Feyenoord doet er alles aan om Santiago Giménez binnen te halen. De Mexicaanse spits moet miljoenen kosten, maar De Telegraaf denkt dat de nadrukkelijke wens van Giménez om naar Feyenoord te verhuizen bepalend kan worden in de onderhandelingen met de Mexicanen.

De spits heeft eerder aangegeven niet transfervrij te willen vertrekken, zodat zijn club een transfersom ontvangt. Het contract van Giménez loopt volgend jaar zomer af. Jaime Ordiales, de president van Cruz Azul, gaf eerder aan dat de onderhandelingen met de Rotterdammers in volle gang zijn. ''Er is niet alleen interesse van Feyenoord, er zijn verschillende partijen geïnteresseerd. Ik zal voor Cruz Azul proberen een akkoord te sluiten dat voor iedereen goed is.''

De Telegraaf verwacht ook dat de rol van Dennis te Kloese bij de transfer, die zelf jarenlang in de top van het Mexicaanse voetbal werkte, zal helpen in de strijd om de spits. De ervaring van de algemeen directeur kan een voordeel zijn om Giménez naar De Kuip te halen. Daarnaast heeft Feyenoord dankzij de Conference League-finale tegen AS Roma indruk gemaakt in Zuid-Amerika en Mexico.

Ook heeft Giménez met Luis Sinisterra gezien dat je via Feyenoord een transfer naar een Europese topcompetitie kan maken. Dat Marcos Senesi meerdere keren heeft aangegeven dolgelukkig te zijn in Rotterdam, zal ook bijdragen aan de komst van de Mexicaan, zo verwacht de krant.

Lees meer over
Santiago Gimenez
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties