'Wel doorverkoop-, geen terugkoopclausule in Naujoks-deal'

'Wel doorverkoop-, geen terugkoopclausule in Naujoks-deal'

Het lijkt nog maar een kwestie van tijd voor Noah Naujoks zijn overstap van Feyenoord naar Excelsior officieel ziet worden. De deal zou al rond zijn en hoeft vandaag of morgen alleen nog wereldkundig gemaakt te worden. 1908.nl bracht maandagochtend nog enkele details over de overeenkomst tussen de stadgenoten.

De exacte transfersom werd niet genoemd, maar alleen dat Feyenoord 'een mooi bedrag' overhoudt aan de verkoop van Naujoks. Daarnaast is in de overeenkomst ook een doorverkooppercentage opgenomen, al is ook daar niet duidelijk om welk percentage het gaat. Van een terugkoopoptie voor de zelf opgeleide middenvelder zou géén sprake zijn.

Naujoks speelde al sinds zijn zevende in de jeugdopleiding van Feyenoord en heeft op zijn twintigste 2 officiële wedstrijden in het eerste achter zijn naam staan. Een grotere rol in de selectie van Arne Slot lijkt er voor hem niet in te zitten, waardoor een verkoop aan Excelsior voor alle partijen een mooie oplossing zou zijn.

Lees meer over
Noah Naujoks
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties