VI: Feyenoord dicht bij akkoord met Dilrosun en Hertha BSC

VI: Feyenoord dicht bij akkoord met Dilrosun en Hertha BSC

Javairo Dilrosun lijkt de volgende versterking van Feyenoord te gaan worden. De 24-jarige aanvaller is volgens Voetbal International 'hard op weg' naar Rotterdam. De club is met zowel de speler zelf als zijn club Hertha BSC nagenoeg akkoord.

Hetzelfde medium meldde deze week al dat Feyenoord - net als vorige zomer - de speler scherp in het vizier had. Kennelijk heeft de club daarbij doorgepakt, want twee dagen later lijkt hij dus inderdaad op weg naar De Kuip. Dilrosun heeft in Berlijn nog een tweejarig contract, maar komt bij zijn club nauwelijks aan spelen toe. Afgelopen seizoen werd hij al verhuurd aan het Franse Girondins Bordeaux, waar hij goed was voor 3 goals en 8 assists in 34 wedstrijden.

Dilrosun kan op zowel de linker- als de rechtervleugel uit de voeten en speelde daarnaast ook geregeld als nummer tien. Hij zal dus de broodnodige versterking in de voorhoede van trainer Arne Slot moeten worden. Na het vertrek van Luis Sinisterra zijn Alireza Jahanbakhsh en Patrik Wålemark vooralsnog de enige overgebleven A-spelers op de vleugels.

Lees meer over
Javairo Dilrosun
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties