Vermoedelijke opstelling: Geertruida, Til en Linssen

Vermoedelijke opstelling: Geertruida, Til en Linssen

Morgenavond staat de volgende thuiswedstrijd alweer op het programma voor Feyenoord. De Rotterdammers nemen het dan thuis op tegen promovendus N.E.C. Dat gaat Feyenoord doen met een vrijwel volledig fitte selectie.

Marcus Pedersen is er morgenavond in ieder geval niet bij. De Noor raakte tegen sc Heerenveen in de tweede helft geblesseerd en moest het veld verlaten. Die wissel en zijn afwezigheid morgen hebben niks te maken met zijn botsing met Trauner tegen PSV, zei Slot vandaag op de persconferentie. ''Pedersen heeft een kleine blessure opgelopen, dus die zal niet gaan spelen. Het heeft niks te maken met de wedstrijd tegen PSV. Hij kwam afgelopen woensdag niet lekker uit de wedstrijd en dat was het. Pedersen heeft ook niet uitgelopen en niet meegetraind, dus zit hij niet bij de wedstrijdselectie.''

Pedersen zal daarom morgen worden vervangen door Lutsharel Geertruida, die na maandenlange afwezigheid eindelijk zijn rentree in de basis gaat maken. '’Als je niet over Pedersen kan beschikken dan is het heel prettig dat je Lutsharel kan opstellen, die zal morgen wel gaan starten ja.'' Ook Reiss Nelson zit morgen niet bij de selectie. De Engelsman is nog niet fit genoeg om minuten te kunnen maken.

''Het feit dat hij nu meetraint is een goede eerste stap. Hij doet nu alleen het kleine werk nog mee, dus de vervolgstappen moet hij nog wel maken. Misschien dat hij richting volgende week kan meedoen, maar het kan ook pas na de interlandperiode'', aldus Slot. Verder zal het team zeer waarschijnlijk hetzelfde zijn als tegen sc Heerenveen. De kans is wel groot dat Slot morgen veel spelers gaat wisselen tijdens de wedstrijd. De spelers hebben slechts twee dagen rust gehad en aanstaande donderdag wacht Slavia Praag alweer in de Conference League.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord
Bijlow; Geertruida, Trauner, Senesi, Malacia; Toornstra, Til, Kökcü; Jahanbakhsh, Linssen, Sinisterra

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties