Pedersen niet inzetbaar tegen NEC; Nelson ook afwezig

Pedersen niet inzetbaar tegen NEC; Nelson ook afwezig

Marcus Holmgren Pedersen is morgen tegen NEC niet inzetbaar. De verdediger heeft in de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen een blessure opgelopen, zo meldt Feyenoord-trainer Arne Slot. Pedersen zit dan ook niet bij de wedstrijdselectie.

''Pedersen heeft een kleine blessure opgelopen, dus die zal niet gaan spelen'', vertelt Slot. ''Het heeft niks te maken met de wedstrijd tegen PSV. Hij kwam afgelopen woensdag niet lekker uit de wedstrijd en dat was het. Pedersen heeft ook niet uitgelopen en niet meegetraind, dus zit hij niet bij de wedstrijdselectie.''

Lutsharel Geertruida gaat zijn vervanger worden. ''Als je niet over Pedersen kan beschikken dan is het heel prettig dat je Lutsharel kan opstellen, die zal morgen wel gaan starten ja.'' De spelers die afgelopen woensdag tegen SC Heerenveen in actie kwamen hebben verder geen klachten overgehouden aan het duel.

Nelson zit niet bij de wedstrijdselectie. ''Het feit dat hij nu meetraint is een goede eerste stap. Hij doet nu alleen het kleine werk nog mee, dus de vervolgstappen moet hij nog wel maken. Misschien dat hij richting volgende week kan meedoen, maar het kan ook pas na de interlandperiode.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties