Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Zerrouki vervangt Stengs

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Zerrouki vervangt Stengs

Feyenoord kan zondag tegen PSV niet beschikken over Calvin Stengs. De middenvelder heeft een blessure opgelopen tijdens het bekerduel tegen FC Groningen. Stengs is tijdens de topper in Eindhoven niet beschikbaar, maar hoeft niet te vrezen voor een lange afwezigheid. Zondagmiddag begint daardor Ramiz Zerrouki op het middenveld.

Dit verwacht het Algemeen Dagblad. Bij Feyenoord wordt intern geen seconde overwogen om Luka Ivanušec als nummer tien te laten starten tegen PSV. De international van Kroatië vecht vooralsnog alleen voor de plek van linkerspits. Vanwege zijn gebrek aan loopvermogen is Ivanušec geen serieuze optie als vervanger van Stengs, terwijl Antoni Milambo meer wordt gezien als vervanger van Quinten Timber.

Naast de langer geblesseerden Justin Bijlow, Gernot Trauner, Thomas van den Belt en Gjivai Zechiёl ontbreekt zondag tegen PSV ook Alireza Jahanbakhsh. De aanvaller staat enkele weken aan de kant met een bovenbeenblessure. Als rechtsbuiten zijn de verwachtingen dat Bart Nieuwkoop weer gaat beginnen. In het bekerduel tegen PSV speelde hij een uitstekende wedstrijd tegen de opkomende Sergiño Dest.

Bij Feyenoord is Quilindschy Hartman nog wel een twijfelgeval, al zijn de verwachtingen dat de linksback het duel van zondag gaat halen. Hartman stond vrijdag weer op het trainingsveld, maar trainde nog niet volledig mee. "Het is afwachten of Quilindschy kan starten en hoelang hij kan spelen," vertelde Slot vrijdagmiddag. Tegen FC Groningen was Marcos Lopez zijn vervanger, maar dat pakte niet goed uit. De verdediger werd in de rust gewisseld.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord
Wellenreuther; Geertruida, Beelen, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Zerrouki; Nieuwkoop, Gimenez, Paixão.

Vermoedelijke opstelling PSV
Benitez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Tillman, Babadi; Bakayoko, De Jong, Lozano.

Feyenoord moet tegen PSV starten met Minteh
Lees meer over
Ramiz Zerrouki
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties