Van der Gijp: ''Berghuis is een kwal van een gozer''

Van der Gijp: ''Berghuis is een kwal van een gozer''

Steven Berghuis blijft de meest besproken Feyenoorder van de laatste weken. De aanvaller maakt zeer waarschijnlijk de overstap naar Ajax en kan daardoor op veel kritiek rekenen. René van der Gijp meldt dat Dick Advocaat afgelopen seizoen slapeloze nachten heeft gehad door de samenwerking met Berghuis.

''Dick heeft bij Feyenoord bijna een halfjaar op z’n tanden moeten bijten'', begint Van der Gijp in de Oranjezomer. ''Dat is best triest natuurlijk. Dat zo’n 'teringaap' als Berghuis het die man zo moeilijk maakt. Dick heeft daar ‘s nachts echt van wakker gelegen. Dat hoorde ik van iedereen. Je laat je het toch door zo’n minkukel niet moeilijk maken? Het is een kwal van een gozer. Zelfs Jan Boskamp is blij dat hij naar Ajax gaat.''

Ook de mogelijke opvolger van Frank de Boer wordt besproken. Johan Derksen zou het liefst Dick Advocaat zien als nieuwe bondscoach. ''Met Van Bronckhorst'', voegt Van der Gijp daar nog aan toe. Advocaat heeft eerder al voor de groep gestaan bij Oranje, de laatste keer dateert uit 2017.

Lees meer over
Steven Berghuis Dick Advocaat
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties