AD: Berghuis wacht tijdens vakantie op akkoord

AD: Berghuis wacht tijdens vakantie op akkoord

Steven Berghuis is momenteel op vakantie en wacht daar af wanneer Feyenoord en Ajax een akkoord weten te bereiken, zo meldt het Algemeen Dagblad woensdagochtend. De Amsterdammers denken de aanvaller van de Rotterdammers over te nemen voor vier miljoen euro, maar jurist Joris van Benthem leest het contract anders en hanteert een vraagprijs van acht miljoen euro.

Bij Feyenoord rekent niemand meer erop dat Berghuis na zijn vakantie terugkeert in De Kuip. ''Dat gesteggel is de reden dat Berghuis op vakantie is gegaan nog als speler van Feyenoord en niet van Ajax'', schrijft de krant dan ook. Op dit moment gaat de zaak tussen Van Benthem en Ajax en wacht mogelijk zelfs een arbitragezaak.

Groepsapp
De afgelopen dagen was er ook veel te doen over het uit de groepsapp stappen van Steven Berghuis. De 29-jarige aanvaller is echter niet vrijwillig eruit gestapt. Na geruchten over een overstap naar Ajax ontving hij vervelende berichten van supporters en was Berghuis genoodzaakt een nieuw nummer te nemen.

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties