Boskamp over transfer Berghuis: ''Moven''

Boskamp over transfer Berghuis: ''Moven''

De gevoelige overstap van Steven Berghuis naar Ajax lijkt er daadwerkelijk te komen. De aanvaller verliet vanavond de groepsapp van Feyenoord en sportmarketeer Chris Woerts meldde eerder op de avond al dat de transfer in kannen en kruiken is.

Ook in De Oranjezomer wordt gepraat over de transfer. Berghuis zag zelf af van zijn deel van de transfersom wat hem eerder was toegezegd om de transfer mogelijk te kunnen maken. ''Dat moet hij zelf weten, wat interesseert mij het nou of hij twee miljoen weggeeft? Als hij weggaat, gaat hij weg. Moven'', zegt Jan Boskamp.

De overgang wordt Berghuis uiteraard niet in dank afgenomen, tot afkeuring van Johan Derksen. ''Dat wordt heel primitief altijd. Het is volgens mij verboden om van Feyenoord naar Ajax te gaan, of andersom. Voor die jongen is het toch een goede stap in zijn carrière? Van een noodlijdende club waar totaal geen geld is voor investeringen, naar een club waar alles kan. Feyenoord denkt nog dat ze een topclub zijn maar ze hebben geen geld om te investeren. Met dit spelersmateriaal zijn ze geen topclub.''

Boskamp kan zich niet vinden in de woorden van zijn collega. ''Hoezo geen topclub? We komen toch terug? We komen altijd terug. Niet dit jaar? Alles is mogelijk. Misschien komt er wel een geldschieter die vier of vijf spelers haalt.''

Lees meer over
Steven Berghuis
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties