Unnerstall weer een plaag voor Feyenoord: ''Dit keer gokte ik goed''

Unnerstall weer een plaag voor Feyenoord: ''Dit keer gokte ik goed''

Lars Unnerstall werd door ESPN uitgeroepen tot Man of the Match na de wedstrijd van FC Twente tegen Feyenoord. Het is niet de eerste keer dat de doelman van de Tukkers uitblinkt tegen de Rotterdammers. In het verleden is de 33-jarige Duitser meerdere malen een plaag geweest voor de aanvallers van Feyenoord.

''We koesteren het punt, als je niet kunt winnen moet je een punt pakken'', begint Unnerstall het interview met Hans Kraay jr. ''Of ik graag tegen Feyenoord speel? Graag niet. Het zijn altijd moeilijke wedstrijden, maar ik heb altijd wel een beetje geluk.''

Unnerstall wist ook een strafschop van de Mexicaanse spits te pakken. ''Gimenez schiet zijn strafschoppen overal, links, rechts, beneden. Dit keer gokte ik gewoon goed. De bal van Gimenez was niet heel ver in de hoek volgens mij. We moeten overigens scherper zijn op de tweede bal, want Feyenoord mag niet twee keer op goal schieten. Dat is dan een beetje geluk en moet je verdienen.''

FC Twente is tevreden met de uitslag in De Kuip. Unnerstall sluit zich daarbij aan. ''Verdedigend hebben we een goede prestatie geleverd tegen Feyenoord. Jammer dat we in de eerste helft buitenspel stonden, niet heel slim. Daar baalt Vlap echt van. Je weet nooit hoe de wedstrijd dan afloopt. We hebben in De Kuip een punt gepakt, prima en nu doorgaan.'' Feyenoord en FC Twente verschillen vijf punten op de ranglijst.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties