Bijlow gefrustreerd over gelijkspel: "Voelt vooral als twee verliespunten"

De vrolijke stemming na de overwinning op PSV kan weer even achter ons gelaten worden. Feyenoord heeft zondagmiddag heel veel moeite gehad met FC Twente en in een behoorlijk saaie wedstrijd kwamen beide ploegen amper tot kansen. De ploeg uit Enschede stond verdedigend heel sterk en wist met een defensief blok de aanval van Arne Slot onschadelijk te maken.

"Ik denk dat we zelf ook niet veel kansen gecreëerd hebben", reageert een teleurgestelde Justin Bijlow tegenover ESPN op de vraag hoeveel hij te doen heeft gehad. "Ik denk dat we wat mogelijkheden hebben gehad, maar niet echt grote kansen. Dan krijgen we een penalty en Santi schiet hem normaal erin, maar nu helaas niet. Het is frustrerend."

"Het voelt vooral als twee verliespunten, want je had het gat groter kunnen maken en dat hebben we niet gedaan." Bijlow ziet zelf ook dat zijn elftal buiten de penalty geen grote kansen heeft gehad. "Ik vond dat we afgelopen woensdag wat meer tempo in ons spel hadden en vandaag was een beetje sloom. Ik denk dat we daardoor ook minder kansen creëren en minder fel waren."

Lees meer over
Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties