Hartman niet blij met de bank van FC Twente: "Een beetje kinderachtig"

Hartman niet blij met de bank van FC Twente: "Een beetje kinderachtig"

De wedstrijd tussen Feyenoord en FC Twente verliep erg gemoedelijk. Beide teams hebben amper een kans weten te creëren en het spel was ook bijna de hele wedstrijd erg slordig. Op het einde van de wedstrijd leek de frustratie een beetje toe te slaan bij Quilindschy Hartman en ontstond er een opstootje met de wisselspelers. Toch had dit niks te maken met het verloop van de wedstrijd, zo vertelt de linksback tegenover ESPN.

Hartman beschrijft het moment in de slotfase met een kleine glimlach. "Die gast tikte al een paar keer de bal voor mijn voeten weg, dus dat is een beetje kinderachtig. Ik dacht: 'als je het nog één keer doet, dan pak ik je'. Ik kreeg ook geen kaart of iets, maar ik kan het beter niet doen omdat we haast hebben. Hij tikt hem twee keer voor mijn neus weg alsof ik een hondje ben."

Van een glimlach gaat het interview al snel naar een zeer teleurgestelde blik. Hartman deelt zijn gevoel over het resultaat. "Ik ben er doodziek van. Ik zag net de statistieken en dat gebeurt gewoon te vaak. Het lijkt bijna op een potje gamen dat we niks tegen krijgen en we zoveel balbezit hebben. Dan denk ik dat we uiteindelijk twee weinig punten halen", doelt de verdediger ook op de eerdere wedstrijden van dit seizoen met hetzelfde spelbeeld.

Penalty
Uiteraard krijgt Hartman ook de vraag hoe Santiago Gimenez zich voelt, nu hij in een iets mindere vorm lijkt te zitten. De Mexicaan kon de wedstrijd vandaag beslissen, maar schoot zijn penalty niet tegen het net. "Ik heb hem niet gezien, maar hij zal er ook doodziek van zijn. Het is natuurlijk niet lekker als je als spits een penalty mist, maar je ziet ook dat het publiek het hem heel snel vergeeft en wij ook. Hij heeft ons heel vaak gered. Als je hem gewoon met overtuiging in schiet, dan kan ik het hem wel vergeven. Het is natuurlijk een spits en hij leeft op doelpunten. Het zal vast aan hem knagen, maar het is niet aan hem te merken. Hij blijft gewoon hard werken en dat is het belangrijkste."

Lees meer over
Quilindschy Hartman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties