#TT | Sparta Praag veegt bod Feyenoord van tafel

#TT | Sparta Praag veegt bod Feyenoord van tafel

Feyenoord is momenteel bezig met de komst van Dávid Hancko. De 24-jarige verdediger staat in de concrete belangstelling van de Rotterdammers. De onderhandelingen over een transfersom zijn momenteel in volle gang. Het is alleen de vraag of er ook aan akkoord bereikt gaat worden met Sparta Praag.

Tsjechische media maken melding dat het eerste aanbod van Feyenoord niet in de buurt komt van de vraagprijs van de Tsjechen. Volgens journalisten Martin Vait en Jan Vacek moeten de Rotterdammers het eerste bod wel vier tot vijf keer verhogen mocht Sparta Praag meewerken aan een transfer van linksback Hancko. Exacte cijfers worden er niet genoemd.

Hancko heeft nog een contract tot medio 2024 en heeft een marktwaarde van rond de vier miljoen euro. De linksbenige verdediger van Sparta Praag ziet een overstap naar De Kuip persoonlijk enorm zitten en hoopt dat de clubs de komende periode tot een akkoord weten te komen. Eerder werd al bekend dat Feyenoord 'ver wil gaan' om tot een akkoord te komen.

#TT: Tabloid Transfers, de rubriek met het laatste nieuws uit de buitenlandse roddelpers

Lees meer over
Tabloid Transfers Dávid Hancko
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties