Slot hoopt komende week nieuwe spelers te verwelkomen

Slot hoopt komende week nieuwe spelers te verwelkomen

Feyenoord verloor vandaag met pijnlijke cijfers van Union Sint-Gillis. De Belgen waren op Varkenoord met 0-4 te sterk voor de Rotterdammers. Voor Trainer Arne Slot is het nog maar eens duidelijk geworden dat de selectie versterkt moet worden met nieuwe spelers.

Of dat morgen op de Open Dag al gaat gebeuren? ''Ik heb nieuws voor je: er zitten geen verrassingen in'', vertelt trainer Arne Slot in gesprek met het Algemeen Dagblad. ''Ik hoop dat we de komende week wel wat nieuwe spelers kunnen verwelkomen. Dan weet ik zeker dat we ons beter kunnen presenteren dan we vandaag hebben gedaan.''

De eerste topaankoop van Feyenoord was afgelopen week al een feit. Javairô Dilrosun maakte in de oefenwedstrijd direct zijn debuut en dat stemde Slot tevreden. ''Ik heb vanmiddag gezien waarom we hem graag wilden hebben. Hij kan op snelheid van richting veranderen en dingen forceren.'' Feyenoord kijkt ook naar een extra spits. ''Bij een club als Feyenoord lijkt het me niet meer dan normaal dat je twee topspitsen hebt die met elkaar kunnen concurreren.''

Niet voldoende weerstand op de training
Slot had afgelopen week het idee dat zijn team op de training stappen had gemaakt. De nederlaag tegen Union Sint-Gillis kwam dan ook hard aan bij Feyenoord. ''Maar mijn stokpaardje is dat je zo goed bent als de weerstand van je laatste tegenstander. Als je de hele week tegen de verkapte Onder 21 traint, is dat geen goed beeld van de werkelijkheid. Dat was vandaag wel confronterend.'' Feyenoord vertrekt maandag op trainingskamp en dan is er nog voldoende werk aan de winkel.

Lees meer over
Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties