#TT | Senesi als 'plan B' in beeld bij Napoli

#TT | Senesi als 'plan B' in beeld bij Napoli

Marcos Senesi is wederom in beeld bij Napoli. De Argentijnse Feyenoorder staat bij de Italiaanse club al een tijd lang op de lijst als vervanger bij een eventueel vertrek van Kalidou Koulibaly. Zijn transfer lijkt er nu eindelijk te gaan komen, maar Senesi geldt in de zoektocht naar een opvolger wel als tweede keuze.

Verschillende bronnen, zoals de betrouwbare Italiaanse journalist Fabrizio Romano, weten dat Koulibaly dicht bij een overstap naar Chelsea is. Al meerdere transferwindows werd Senesi door Italiaanse media bestempeld als zijn beoogde opvolger. Toch is hij niet de eerste keus, weet La Gazzetta dello Sport. De Italiaanse sportkrant zet de club namelijk in de eerste plaats in op de komst van Fenerbahçe-verdediger Kim Min-Jae.

Napoli en Fenerbahçe zijn momenteel in onderhandeling over de 25-jarige Koreaan, die naar verluidt 15 miljoen euro moet kosten. Komen de clubs er niet uit, dan geldt Senesi als alternatief. De krant spreekt in zijn geval van een vraagprijs van 20 miljoen euro.

#TT: Tabloid Transfers, de rubriek met het laatste nieuws uit de buitenlandse roddelpers

Lees meer over
Marcos Senesi Tabloid Transfers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties