#TT | Scouts AS Roma volgen Pedersen

#TT | Scouts AS Roma volgen Pedersen

Feyenoord heeft met het aantrekken van Marcus Holmgren Pedersen uitstekende zaken gedaan. De Noor kwam voor een bescheiden bedrag over van Molde en heeft zich direct in de basis gespeeld. Zijn goede prestaties zijn ook in het buitenland opgevallen.

Volgens Italiaanse media volgt AS Roma de ontwikkelingen van Pedersen in het shirt van Feyenoord nauwlettend. De topclub uit Italië oriënteert zich op de transfermarkt en wil in januari de ploeg versterken met een concurrent voor Rick Karsdorp. Pedersen staat op het scoutinglijstje, maar momenteel is er nog niks concreet.

Pedersen heeft bij Feyenoord een contract tot medio 2026. De Rotterdammers namen de 21-jarige rechtsback voor één miljoen euro over van Molde. Het bedrag kan door bonussen nog oplopen tot 1,5 miljoen euro. Zijn huidige transferwaarde wordt door transfermarkt geschat op twee miljoen euro.

#TT: Tabloid Transfers, de rubriek met het laatste nieuws uit de buitenlandse roddelpers

Lees meer over
Tabloid Transfers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties