#TT | Pedersen opnieuw gelinkt aan Bologna FC 1909

#TT | Pedersen opnieuw gelinkt aan Bologna FC 1909

Marcus Holmgren Pedersen wordt door buitenlandse media opnieuw in verband gebracht met een overstap van Feyenoord naar Bologna FC 1909. De Italiaanse club ziet in de Noor een versterking voor de selectie tijdens de winterstop.

Trainer Thiago Motta ziet zijn ploeg graag versterkt worden en de rechtsbackpositie is er daar één van. Pedersen past met zijn aanvallende manier van spelen helemaal in het spelsysteem dat Bologna FC 1909 voor ogen heeft. Pedersen moet de concurrentie aangaan met de 34-jarige Lorenzo De Silvestri.

Het is niet de eerste keer dat Pedersen gelinkt wordt aan Bologna FC 1909. Eind 2021 werd de Feyenoorder al genoemd bij de club die actief is in de Serie A. In oktober maakte RTV Rijnmond bekend dat er scouts aanwezig waren bij het duel Feyenoord - FC Midtjylland om de Noor in actie te zien. Bologna staat erom bekend om te scouten in de Eredivisie. Eerder werd Jerdy Schouten overgenomen van Excelsior.

#TT: Tabloid Transfers, de rubriek met het laatste nieuws uit de buitenlandse roddelpers

Lees meer over
Tabloid Transfers Marcus Holmgren Pedersen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties