''Ik zit te genieten van Pedersen de laatste weken''

''Ik zit te genieten van Pedersen de laatste weken''

Marcus Holmgren Pedersen is sinds de afwezigheid van Lutsharel Geertruida weer basisspeler bij Feyenoord. De Noor maakt momenteel een prima indruk bij de Rotterdammers. Ook tegen SK Sturm Graz was Pedersen weer opvallend aanwezig.

''Als we het over backs hebben zit ik te genieten van Pedersen de laatste weken. Die vond ik vorig jaar aan het eind van het seizoen steeds minder worden, maar heeft het nu weer wel qua energie en loopacties. Ook wat hij aan de bal doet is fantastisch'', aldus analist Thomas Verhaar bij FC Rijnmond.

Verhaar speelde afgelopen seizoen samen met Mats Wieffer bij Excelsior en heeft hoge verwachtingen. ''Hij is bij ons ook binnengekomen als iemand die zich echt moest gaan ontwikkelen. Dat heeft hij heel duidelijk gedaan. Dat hij dat kan heeft hij laten zien. Ik denk dat hij dat bij Feyenoord dat ook gaat doen. Bij ons was hij op een bepaald moment van onschatbare waarde. Hij kon ballen afpakken en vooral heel goed voetballen. Echt iemand die perfect in het spel van Arne Slot past. Als hij gaat aanhaken wordt het een fantastische speler.''

Alireza Jahanbakhsh
De aanvaller doet het momenteel uitstekend bij Feyenoord. Het is echter de vraag of de buitenspeler zijn basisplaats kan behouden. "Toch denk ik dat hij niet een onbetwiste basisspeler zal worden. Van wat hij vorig jaar heeft laten zien, ben ik nog steeds niet enorm enthousiast'', vertelt Verhaar. Van Eersel is een stuk enthousiaster over de Iraniër. "Hij doet verdedigend altijd wat hij moet doen. Vorig jaar wilde hij zó graag dat het steeds niet lukte. Je ziet dat het nu beter gaat.''

Lees meer over
Marcus Holmgren Pedersen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties