'Scout Bologna aanwezig in De Kuip voor Kökcü en Pedersen'

'Scout Bologna aanwezig in De Kuip voor Kökcü en Pedersen'

Orkun Kökcü en Marcus Pedersen staan op de radar bij het Italiaanse Bologna. Dat wist Frank Stout van RTV Rijnmond zondag te melden. Tijdens Sparta - NEC trof hij dit weekend een scout van de Serie A-club, die vertelde dat hij eerder deze week ook in De Kuip zat tijdens Feyenoord - FC Midtjylland.

De scout volgde tijdens het Europa League-duel drie spelers in het bijzonder: Kökcü, Pedersen en Midtjylland-aanvaller Gustav Isaksen. Dat Bologna de Nederlandse markt in de gaten houdt, is niets nieuws. Zo nam het in 2019 Jerdy Schouten over van Excelsior en kwam in januari van dit jaar ook de uitleenbeurt van Denso Kasius van FC Utrecht aan FC Volendam tot een vroegtijdig einde, omdat de rechtsback de stap naar de Serie A kon maken. Met Joshua Zirkzee speelt er bovendien nog een derde Nederlander in het shirt van Bologna.

Overigens is niet duidelijk hoe concreet de interesse van Bologna in het Feyenoord-tweetal is. Gedurende het afgelopen jaar werd al duidelijk dat de twee jonge spelers er bij meerdere clubs uit grote Europese competities goed op staan.

Lees meer over
Orkun Kökcü Marcus Holmgren Pedersen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties