#TT | Idrissi onderweg naar Rotterdam voor medische keuring

#TT | Idrissi onderweg naar Rotterdam voor medische keuring

Oussama Idrissi lijkt zich vandaag al speler van Feyenoord te mogen noemen, zo meldt Eldesmarque dinsdag. De onderhandelingen tussen Sevilla FC en de Rotterdammers verlopen voorspoedig en het gaat enkel nog om de laatste details.

Feyenoord neemt Idrissi op huurbasis over. De Spaanse krant weet te melden dat de 26-jarige buitenspeler al onderweg is naar Nederland voor een medische keuring. De komst van de oud-speler van AZ moet in de komende uren officieel bekend gemaakt gaan worden.

De komende maanden wil Idrissi zich bij Feyenoord in de kijker spelen bij de bondscoach van Marokko. De aanvaller wil dolgraag mee naar het WK in Qatar en denkt onder trainer Arne Slot daar de meeste kans in te hebben.

Jeugdopleiding Feyenoord
Idrissi keert hiermee terug bij Feyenoord. De aanvaller kwam vier jaar uit in de jeugdopleiding van Feyenoord. Na afloop van het seizoen 2014/2015 kreeg de toen negentienjarige Idrissi een amateurcontract in de Kuip aangeboden en besloot te vertrekken naar FC Groningen.

Geluiden dat hij is weggestuurd door Feyenoord waren niet juist, zo vertelde hij eerder aan De Telegraaf. ''Ik heb er een mooie tijd meegemaakt. Ik heb mogen trainen en voetballen in een supergoede jeugdopleiding. Cor Adriaanse en Roy Makaay waren mijn trainers.''

Woensdag medische keuring (update)
Het Algemeen Dagblad meldt dinsdagavond dat er definitief akkoord is bereikt over een huurtransfer. Het papierwerk is nu helemaal in orde en woensdag gaat de medische keuring plaatsvinden in Rotterdam. Daarna mag Idrissi zich definitief Feyenoorder noemen.

Ik zie de komst van Idrissi zitten
Lees meer over
Tabloid Transfers Oussama Idrissi
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties