#TT | Feyenoord start gesprekken over Ghanese opvolger Sinisterra

#TT | Feyenoord start gesprekken over Ghanese opvolger Sinisterra

Feyenoord schakelt met het aanstaande vertrek van Luis Sinisterra naar Leeds United snel door. De club heeft naar verluidt namelijk eerste gesprekken gevoerd met het Bulgaarse Ludogorets over de komst van Bernard Tekeptey. Dat wordt althans beweerd door Football Ghana.

Tekpetey is een 24-jarige rechtsbenige vleugelaanvaller, die ook in de punt van de aanval uit de voeten kan. Zaterdag linkte het Ghanese medium hem al aan Feyenoord en drie dagen later kwam het met een update. Daarin stond onder meer dat de aanvaller, met in Bulgarije een contract tot 2024, vier miljoen euro moet kosten.

De tweevoudig Ghanees international werd in 2016 op achttienjarige leeftijd door Schalke 04 opgepikt uit zijn thuisland en speelde daarnaast op huurbasis voor SCR Altach, SC Paderborn en Fortuna Düsseldorf voor hij in 2020 bij Ludogorets terechtkwam. Daar was hij afgelopen seizoen goed voor tien goals en twaalf assists in 38 wedstrijden (alle competities).

#TT: Tabloid Transfers, de rubriek met het laatste nieuws uit de buitenlandse roddelpers

Lees meer over
Tabloid Transfers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties