'Transfersom Sinisterra kan boven 30 miljoen komen'

'Transfersom Sinisterra kan boven 30 miljoen komen'

Feyenoord heeft een behoorlijke klapper gemaakt met de verkoop van Luis Sinisterra. De Rotterdammers hebben met Leeds United een akkoord weten te bereiken over een vast bedrag van 25 miljoen euro en dat kan door bonussen nog eens met vijf miljoen euro oplopen.

Volgens De Telegraaf is er intern bij Feyenoord goede hoop dat de bonussen ook daadwerkelijk overgemaakt gaan worden. De stadionclub verwacht daar geen problemen mee. Ook is er nog een doorverkooppercentage bedongen waardoor de transfersom nog eens dik boven de dertig miljoen euro kan komen.

De kassa bij Feyenoord rinkelt momenteel, omdat Tyrell Malacia gegarandeerd vijftien miljoen euro en met bonussen zeventien miljoen euro oplevert, is dit de beste transferzomer in de geschiedenis van de club. Sportief gezien moet Feyenoord nog keihard aan de slag, maar de grootste winst is dat de club nu verlost is van zijn financiële zorgen en vanuit een gezonde situatie het nieuwe seizoen in kan gaan.

Lees meer over
Luis Sinisterra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties