Trauner uitgeroepen tot FR12 Speler van de Maand oktober

Trauner uitgeroepen tot FR12 Speler van de Maand oktober

Gernot Trauner is door de bezoekers van FR12.nl uitgeroepen tot de FR12 Speler van de Maand oktober. De dertigjarige Oostenrijker wordt dit seizoen voor de tweede keer in het zonnetje gezet door de supporters. In augustus werd Trauner ook al uitgeroepen tot Speler van de Maand.

De verdediger begon elk duel in oktober in de basis en werd daarin drie keer uitgeroepen tot Man of the Match. Trauner eindigde na Dávid Hancko (6.9) met het hoogste gemiddelde van de selectie: 6.6. Liefst 47% van de stemmers koos voor de Oostenrijker als beste speler van oktober. De publiekslieveling ligt nog tot medio 2025 vast in De Kuip.

Trauner won nipt van Hancko, die met 41% van de stemmen als tweede eindigt. Sebastian Szymański, die ook een goede maand oktober achter de rug heeft, eindigt met 12% van de stemmen als derde. Ruim vierduizend bezoekers brachten zijn of haar stem uit. Hancko werd in september verkozen tot Speler van de Maand.

Lees meer over
Gernot Trauner FR12 Speler van de Maand
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties