Hancko uitgeroepen tot FR12 Speler van de Maand september

Hancko uitgeroepen tot FR12 Speler van de Maand september

David Hancko is door de bezoekers van FR12.nl uitgeroepen tot de FR12 Speler van de Maand september. De 24-jarige Slowaak wordt daarmee in zijn eerste volledige maand bij Feyenoord meteen in het zonnetje gezet door de supporters.

Hancko begon in september in elke wedstrijd in de basis en vormt een sterk duo met Gernot Trauner in het hart van de defensie. De verdediger speelde met name sterk tegen Sparta (3-0 winst) en Sturm Graz (6-0 winst), waarin hij zijn eerste doelpunt voor de Rotterdammers maakte. De transferwaarde van de Feyenoorder wordt inmiddels geschat op zeven miljoen euro.

Hanko werd ruim eerste met 41% van de stemmen. Santiago Gimenez eindigde als tweede met 28%, terwijl Alireza Jahanbakhsh met 25% als derde eindigde. Marcos Lopez, die in september gemiddeld het hoogst scoorde van alle spelers van Feyenoord (7), eindigde als vierde met 6% van de stemmen. In totaal brachten ruim 4500 bezoekers zijn of haar stem uit.

Lees meer over
FR12 Speler van de Maand Dávid Hancko
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties