Trauner verkozen tot FR12 Speler van de Maand augustus

Trauner verkozen tot FR12 Speler van de Maand augustus

Gernot Trauner is door de bezoekers van FR12.nl verkozen tot de FR12 Speler van de Maand augustus. De Oostenrijker won de prijs vorig seizoen één keer en wordt door de supporters nu opnieuw beloond voor zijn sterke start van de nieuwe campagne.

Zo begon de verdediger in augustus in elke wedstrijd in de basis én werd hij door Arne Slot benoemd tot tweede clubaanvoerder. Trauner scoorde vorige maand géén een keer onder de 7,1 en hij werd na het duel tegen RKC Waalwijk uitgeroepen tot Man of the Match. De transferwaarde van de verdediger wordt geschat op vijf miljoen euro.

De Oostenrijker ontving 71% van de stemmen en werd daarmee overduidelijk de Speler van de Maand augustus. Sebastian Szymański werd tweede en ontving 14% van de stemmen, Quinten Timber werd derde met 9% en Fredrik Aursnes eindigde als laatste met 6%. In totaal stemden ruim 3600 bezoekers op zijn of haar Speler van de Maand.

Lees meer over
Gernot Trauner FR12 Speler van de Maand
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties