Trauner opgelucht: "We mogen blij zijn met dit resultaat"

Trauner opgelucht: "We mogen blij zijn met dit resultaat"

De drie punten gaan mee naar Rotterdam, maar daar is dan ook wel alles mee gezegd. Feyenoord speelde een erg slechte wedstrijd in Alkmaar. AZ wist eigenlijk de hele wedstrijd druk te zetten op de Rotterdammers en het elftal van Arne Slot wist vrijwel geen kansen te creëren. Gernot Trauner reageert direct na afloop op de wedstrijd.

"Het is altijd een vervelend moment als een speler van het veld moet", begint de aanvoerder tegenover ESPN over de blessure van Justin Bijlow. "We hopen dat het niet heel erg is, maar we hebben met Timon gelukkig een goede vervanger. Hij staat er op de momenten dat we hem nodig hebben. We moeten afwachten om te zien wat er is met Justin. Ik heb hem niet gezien, dus kan verder ook niks zeggen."

Trauner begrijpt ook dat de fans niet echt hebben kunnen genieten van deze wedstrijd. "Het was heel zwaar. We hebben alles gegeven en niet veel kansen gecreëerd. Ik denk dat we een paar goede momenten hadden in de eerste helft, maar uiteindelijk stonden we daar om te vechten in de duels en alles te geven. Het was niet de beste en mooiste wedstrijd van ons, maar uiteindelijk gaat het om de drie punten. Ik denk dat het heel belangrijk was in deze fase van het seizoen."

"We hebben elkaar negentig minuten lang gepusht om alles te geven. We hebben de kleine momenten gevierd en lieten zien dat we sterk waren vandaag. We mogen blij zijn met dit resultaat." In de komende uren en dagen zal er veel negatief gesproken worden over deze wedstrijd, maar Trauner is vooral opgelucht met de drie punten. "We hebben veel wedstrijden gehad dit seizoen waar we veel beter waren en niet konden winnen, dus ik heb dan liever dat we de drie punten pakken."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties