'Trauner ontbreekt en is onzeker voor duel tegen Frankrijk'

'Trauner ontbreekt en is onzeker voor duel tegen Frankrijk'

Gernot Trauner moet mogelijk het duel van Oostenrijk tegen Frankrijk aan zich voorbij laten gaan. De verdediger van Feyenoord verscheen vrijdagmiddag niet op het trainingsveld met het nationale elftal. Trauner is daardoor een twijfelgeval voor het duel van maandagavond in Düsseldorf.

Dit meldt Kicker. Trauner kampte de laatste weken met lichte rug- en knieklachten en het was daardoor even de vraag of hij zou worden opgenomen in de definitieve selectie van Oostenrijk. De ervaren verdediger miste tijdens de voorbereiding op het eindtoernooi drie trainingen bij Oostenrijk en moest een oefenduel overslaan.

Trauner speelde afgelopen weekend tegen Zwitserland wel ruim zestig minuten. De verdediger maakte een ijzersterke indruk tijdens het oefenduel. Nu hij de training van vrijdagmiddag niet kon bijwonen is het zeer de vraag of hij in actie kan komen tijdens het openingsduel. Kevin Danso en Maximilian Wöber starten mogelijk centraal achterin bij de Oostenrijkers.

Lees meer over
Gernot Trauner
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties